Samarbetspartners


FENIX Begravningsbyrå

FENIX vill förändra begravningsbranschen genom att arbeta utan mellansteg och med bättre IT-stöd så att människor i sorg kan fokusera på sina nära och kära. Jag anlitas av FENIX för begravningar i Stockholmsområdet.

Besök FENIX Begravningsbyrå på fenixbegravning.se .


Fonus

Fonus arbetar utifrån devisen "Vi finns när du behöver oss", vilket de förverkligar genom sina ca 230 kontor runt om i Sverige. Jag samarbetar med flera av kontoren i Stockholmsområdet.

Besök Fonus på fonus.se.


Hallsénius Begravningsbyrå

Hallsénius är den lokala begravningsbyrån som nu drivs av fjärde generationen Hallsénius och som har samarbetat med både min mamma och min mormor - och nu med mig. De finns i Täby, Vallentuna, Åkersberga, Stockholm och på Lidingö.

Besök Hallsénius på hallsenius.se.


Ignis Begravningsbyråer

Ignis är en av landets äldsta begravningsbyråer med 23 kontor i Storstockholm, och kan därmed "erbjuda den lilla byråns personliga engagemang med den stora byråns resurser". Jag samarbetar med ett par av dessa kontor.

Besök Ignis på ignis.se.


Kenneth Burman

Kenneth är frilansmusiker och omtyckt gitarrlärare, utbildad vid Södra Latins yrkesmusikerutbildning och Kungliga Musikhögskolan. Vi genomför återkommande gemensamma konsertprogram och Kenneth ackompanjerar mig ofta på vigslar och andra tillställningar.


Lavendla Begravningsbyrå

Lavendla är den digitala begravningsbyrån som grundades med viljan att alla ska ha råd med en personlig och skräddarsydd begravning. Jag är en av deras utvalda samarbetsmusiker i Stockholm.

Besök Lavendla på lavendla.se.